Извозване на стари електроуреди

Потърсете ни за най-ниска цена на телефон 0893 94 04 22 още сега!

Във всеки апартамент има поне по няколко стари и неработещи електроуреда, които се чудите какво да правите и къде да сложите. Заемат изключително много място и освен това нарушават хубавия външен вид на домашните помещения. Дори и да успеете да ги натъпчете в мазето или на тавана, това пак не е ефикасен вариант, тъй като това пространство би могло да бъде използвано за много по-важни неща, от които наистина имате нужда.

Освен всичко друго, наличието на стари електроуреди у дома е вредно за здравето заради веществата, които бавно, но сигурно изпускат. Прахта, която се натрупва по тях, е не по-малко нежелана вкъщи. Не е препоръчително и да се опитвате да разглобявате уредите и да ги изхвърляте сами, защото компонентите им понякога са опасни за хората и околната среда. В никакъв случай не стоварвайте подобен тип отпадъци до обикновените контейнери!

Вече няма нужда да си причинявате всички тези проблеми и да се чудите как да ги разрешите. Трябва да направите само една стъпка за разрешаване на неприятната ситуация – обадете ни се! Ние ще свършим всичко вместо вас. Предлагаме изхвърляне и извозване на излязло от употреба електрическо оборудване на изгодна за вас цена. Сами ще дойдем до вашия адрес, ще натоварим старите електроуреди на собствената си транспортна техника и ще ги превозим до подходящите пунктове за изхвърляне на подобен род отпадъци.

Обемът и теглото на електрическите уреди не ни стряскат. Способни сме да се справим с товари във всякакви размери и форми и за нула време ще изчистим дома ви от ненужно старо прашасало електрооборудване. Не се колебайте да ни извикате, за да извозим старите ви телевизори, печки, хладилници, бойлери, прахосмукачки, компютри, монитори и изобщо всички видове малки и големи електрически уреди, които вече не ви трябват. Ще се учудите колко много пространство ще се освободи вкъщи след това. Сякаш сте правили ремонт и сте разширили помещението с няколко метра.

С нашето съдействие, освен че ще освободим дома ви от ненужните електроуреди, също така ще пощадим околната среда, като ги превозим до възможно най-подходящите и законосъобразни места за изхвърляне на подобен тип отпадъци. Така гарантирано ще избегнете проблеми с властите и ще знаете, че сте постъпили по най-правилния начин спрямо природата и спрямо своите съседи. На всичкото отгоре, няма нужда изобщо да си мърдате пръста. Всъщност има нужда – трябва да ни посочите уредите, които искате да извозим. И това е. У нас остава грижата да пренесем всеки отделен електроуред, да го натоварим и да го транспортираме.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС