При всеки един основен или частичен ремонт на жилището, неизбежно се трупат големи количества отпадъци, с които трябва да се справим. За щастие, в това начинание не сте сами и може да се възползвате от професионални услуги.

Ако искате бързо и качествено извозване на всички строителни отпадъчни материали-ние ще ви помогнем.

Не се заемайте с тази дейност като правите грешката да ги изнасяте навън или до контейнерите за смет – това действие се води нарушение и ще бъдете санкционирани за него от общината. Потърсете ни, за да направим бързо и качествено товаро-разтоварване и да извозим до определено сметище всички ненужно.

Услугата „извозване на строителни отпадъци“ ще улесни значително вашия ремонт и ще ви спести много излишни главоболия.

какво точно представлява“ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ“?

Тази дейност, включва в себе си събиране на вашите строителни отпадъчни материали, извозването и транспортирането им на сметище. Не бива да се притеснявате за осигуряване на нужните чували за целта-ние ще се погрижим и за това! Теренът ще бъде идеално почистен след извозването, за да не ви се налага да вършите това сами.

Ние Разполагаме със собствени транспортни средства с различна големина, в зависимост от индивидуалните нужди на клиента. При по-големи количества, за извозване, бихме могли да ангажираме няколко броя камиона или микробуса, за да поберат всички необходими отпадъци.

Можем да ви осигурим контейнер,който да стои в близост до ремонтирания обект и през цялото време всички необходимо да се изхвърля в него, без накрая наведнъж да се мъкне всичко.

Предимства на услугата:

  • Получавате качествено, коректно и професионално обслужване и отношение
  • Не се налага да се заемате сами с нищо
  • Може да използвате услугата многократно
  • Извозването на строителните отпадъци е включено към услугата „кърти, чисти извозва“, но може да бъде реализирано и самостоятелно
  • Цените са достъпни и напълно отговарят на качеството
  • Спестявате време, средства и труд
  • Услугата е предназначена за всякакви строителни обекти