Изхвърляне и извозване на стари мебели

Да разчистим дома си от ненужните мебели!

Попитайте за актуална цена още сега на този номер: 0893 94 04 22

извозване на стари мебели и електроуредиМоже да звучи учудващо, но все още голяма част от българските домове са обзаведени в доста соц стил – с огромни фотьоили, секции и дивани. Преобразяването на дома и мебелите в него е революционна промяна за всяка панелка, която настъпва рано или късно. Ако и за вас е дошъл този момент и се чудите как да премахнете старите си мебели възможно най-бързо и лесно, съветваме ви да прочетете тези редове.

Най-напред направете така, че изхвърлянето на старите мебели да стане непосредствено преди вкарването в апартамента или къщата на новите. Хубавото е, че и за двата процеса можете да използвате една и съща фирма – за препоръчване такава с опит в носенето и извозването. Имате възможност да се спрете на фирма, специализирана само в почистване и извозване или на популярните „кърти, чисти и извозва“. И двата вида със сигурност ще ви свършат отлична работа, стига, разбира се, да сте наели достатъчно добри професионалисти.

Използването на услугите на такава фирма има няколко положителни аспекта. Първо, изобщо няма да ви се наложи да вдигате тежко. Работниците ще успеят да пренесат и най-голямата секция, и най-масивния диван, а вие няма да има нужда да си помръдвате пръста. Можете да разчитате и на професионалното внимание, с което се отнасят към наглед обикновената хамалска работа. Всяка мебел ще остане цяла и няма да имате проблеми да я продадете или подарите на някого.

А може да искате и да изхвърлите мебелите на боклука. Но товя няма как да стане в контейнера зад блока, нали? Точно тук се крие и другият огромен плюс на специализираната фирма за почистване и извозване. Те осигуряват подходящи контейнери и превозни средства за транспорт на ненужните мебели. Фирмата ще има грижата да изнесе масата, фотьойла и дивана от хола ви, да го натовари на камиона и да го изхвърли на предназначеното за целта място, без да ви ангажира с абсолютно нищо.

Ако се посъветвате с приятели, може би ще чуете нещо от сорта на „Абе ти луд ли си, ще им плащаш на тия?! Аз и Жорето ще дойдем и за нула време ще свършим работата, а после ще пийнем и по бира“. Е, дано са ви останали сили за бира след изключително изтощителното мъкнене на свръхтежки мебели, натоварването им в малки коли или бусчета (кой с каквото разполага) и транспортирането им до специално бунище. Да не говорим колко време ще ви отнеме чистенето, а и внасянето на новите мебели.

Всъщност почистването е друга страхотна услуга, които предлагат специализираните фирми „кърти, чисти и извозва“. То обикновено се включва в общата цена, така че съвсем не е в тежест на бюджета. Всъщност като цяло цената, която повечето фирми предлагат, за общата услуга изобщо не е висока с оглед на бързината и качеството на работата и най-вече спестяването на физически сили от ваша страна.

Такава фирма можете да повикате и за почистване на мазе или таван, който искате да освободите от боклуци. Изобщо, каквато и мащабна работа да ви изникне, свързана с изхвърляне на стари и ненужни неща от сравнително голямо помещение, не си заслужава да я вършите сами. Както сами се уверихте, съществуват безброй фирми, които могат да го направят вместо вас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС