Косене на трева в София

Потърсете ни за най-ниска цена за косене на трева на телефон 0893 94 04 22 още сега!

 Използвайте услугите ни за косене на трева и услугите ни за грижа за тревни площи от местния екип на www.къртичисти.com – ще се радваме да ви покажем как професионалната ни косачка може да преобрази вашата градина. Резервирайте на време нашите експерти по косене на трева без никакви облигации- обадете се на 0893 94 04 22 или наберете онлайн.Разбира се, разходите при косене на тревата могат да варират при всяка работа и ще трябва да се съобразите с текущото състояние на моравата, размера на района, който ще се коси, и дори неща като лекота на достъп. Ако първо имаме възможност да видим работното място, можем да ви дадем писмена оферта в началото, без да изненади след това.

Важно е тревните площи да не се повреждат при косене, и по-специално те да не са прекалено къси за типа трева и сезона, тъй като това може да доведе до загиването на тревата и задържане на болестти. Нашите напълно обучени и опитни професионалисти за косене на трева знаят това и много повече, така че не оставяйте грижите за тревата на съседа. Защо просто не ни се доверите и не направите вашата трева най-добрата на улицата?

Бъдете сигурни, че градината ви е в безопасните ръце на www.къртичисти.com – Целият екип се изисква да има текуща полицейска проверка, да е напълно осигурен и обучен. И за по-голямо спокойствие, www.къртичисти.com предлагат само напълно обучен персонал, който може да съветва и да управлява всички аспекти на грижите за тревните площи, включително кога да оплодят ливадите, как да се насърчават силните коренови системи, колко често да се напояват тревни площи и кога, препоръки за захранване на тревата, плевене и овлажняващи агенти, които са най-подходящи за Вашата морава. Нашите експерти по грижи за тревни площи могат също да доставят допълнителни услуги , от които да се възползват моравата и градината Ви, като  подстригване, аериране и торене – може би и засаждане дори?

Също така можем да съдействаме за сезонни задачи като подрязване, плевене и контрол на вредителите, за да гарантираме, че вашата тревна площ е в отлично състояние през цялата година. Услугите ни за градинарство обхващат инсталирането на напоителни системи и резервоари за дъждовна вода, чрез градинско проектиране и озеленяване. Нека ви покажем защо сме най-голямата и най-надеждната фирма за косене на трева и градинарство в България. Ние просто обичаме това, което правим, и ние също знаем, че и вие .

Затова се обадете на местното косене на трева www.къртичисти.com на 0893 94 04 22 или резервирайте онлайн .

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС