извозва-софия-къртиИзвозване на строителни отпадъци

Извършвате ремонтни дейности и се чудите как да се отървете от отпадъците след ремонта. Ние може да решим този проблем като опаковаме, натоварим и извозим всички отпадъци вместо вас. Нямаме лимит дори и най-големите строителни отпадъци може да извозим без проблеми. След всяко събаряне или построяване на сграда след всички тези процеси се отделят огромно количество строителни отпадъци. Нашата бригада, ще ви помогне да извозите тези ненужни боклуци до отпадъчните депа. При изграждането на сграда може да ви осигурим контейнер, който в последствие може да извозим с всички отпадъци в него.

извозва-стари-мебелиИзвозване на стари мебели, складово оборудване и други товари

Предстои ви ремонт в жилището но искате да преместите мебелите на друго място през това време. Ние можем да преместим всичките ви домашни мебели без драскотина и да ги върнем при нужда. Можем да извозим всякакво било то домашно или промишлено оборудване. Вие имате нужда от извозване на товар. Просто ни се обаждате и ние вършим всичко останало. Нашите професионалисти, ще направят план как точно да се случи това за да може да извозим всичко без драскотина и да го разтоварим на новото му място непокътнато. Работи в този бранш от дълги години и знаем как да извозваме бързо и без забележки.

Защо да изберете нас да изхвърлим и извозим вашите отпадъци?

Когато правим ремонт у дома или основно почистване, почти никога не можем да оставим цялата работа в ръцете на някого друг и просто да я наблюдаваме отстрани или напълно да се отделим от обекта. Всеки път се намира с какво да помогнем – да подпираме стълбата на майстора, да му ударим едно рамо при боядисването, да изтичаме да купим материали и консумативи или пък бира и кюфтенца, да му носим техниката и така нататък. Дори и да имаме късмета майсторът да не ни закача и да си свърши цялата работа отлично абсолютно сам, на нас ще остане удоволствието да се разправяме с купчината строителни отпадъци, които са се получили след ремонта.

Тази задача не е никак лека и изисква досущ толкова усилия и време колкото и същинският ремонт. Има един единствен начин да си спестим цялото мъчение и той е да повикаме фирма за къртене, чистене и извозване. Тези бригади имат една изключителна черта – всеки път свършват всичко до край, като не оставят абсолютно нищо след себе си. Майсторите в тях не са просто хамали, а професионалисти, които извършват разнообразни къртачески, ремонтни и почистващи дейности. Това означава, че те са способни да се справят с почти всеки вид ремонт, който пожелаем, и след това да почистят отпадъците след себе си и да ги изхвърлят на съответните места.

Предлагат се различни видове услуги, свързани с изхвърляне и извозване на отпадъци. Най-разпространено е извозването на строителни отпадъци след ремонт. То може да бъде заявено като отделна услуга или заедно с ремонта. Вторият вариант винаги е по-изгоден. Различни видове отпадъци се извозват и изхвърлят също и при почистване на помещения и при преместване. Много фирми предлагат контейнери под наем, в които да се събира строителният отпадък по време на строително-ремонтни дейности и накрая всичко да се извози наведнъж.

Вече споменахме, че извозването на отпадъци излиза най-изгодно, когато е част от по-комплексна услуга, свързана с къртене, ремонт или почистване. Дори и заявено отделно, извозването не е никак скъпо и непосилно за джоба, особено като се вземат предвид спестените лични усилия и време. Цената на пазара варира и зависи от няколко фактора – наличие на асансьор, брой етажи и стълбища, обем и тежест на отпадъците и техните специфики.

Важно е да се знае, че лицензираните фирми за извозване на строителни отпадъци винаги ги превозват до най-подходящите места. Това обикновено са специални пунктове и бунища, които по принцип се намират в края на града или извън него. Със сигурност е много по-лесно да оставим всичко в ръцете на работниците, които ще натоварят отпадъците и ще ги закарат със собствени превозни средства до бунището. Трудно бихме могли да направим подобно нещо и то с обикновен автомобил. Да не забравяме и, че в никакъв случай не бива да оставяме строителните отпадъци до контейнерите в квартала.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС