къртене на бетонКъртене на бетон

Това е много сложна и трудоемка задача за не професионалисти в дейността къртене. Ние ви предлагаме да не застрашавате здравето си като използвате подръчни средства за да изкъртите бетонните пречки. Нашите професионалисти в зависимост от здравината на бетонната конструкция и местоположението й избира правилният инструмент, с който да изкърти бетона без никакви странични дефекти или нежелани последствия.

къртене на тухлиКъртене на тухли

Къртенето на тухли ви се струва лесно само защото може с по голям чук да съборите цяла стена. Е нека ви уверим, че дългосрочният ни опит в това отношение показва друго. Всеки ремонт изисква прецизни действия за да не съборите цялата къща или да създадете нежелани пукнатини в съседните на къртената стена Ви съветваме да се консултирате с професионалисти за да изкъртите тухлената стена, тухлен зид или постройка без проблеми в бъдеще.

къртене на мазилкаКъртене на мазилка

Това е много фина и изискваща професионален поглед задача. Ние прецизно къртим замазката на вашите стени без да повреждаме носещата я стена. Работим с качествени инструменти от последно поколение за да получим желаният ефект от къртенето. Не правете компромиси с имуществото си доверете се на професионалистите в къртачните услуги.

kurti_faqns-150x150Къртене на теракота и фаянс

Всеки ремонт на баня или друго помещение изисква първо да бъде изкъртен старият фаянс или теракот. Ето тук идва нашият ред да ви покажем нашите професионални къртачни услуги за къртенето на фаянс и теракот. Премахваме и изравняваме така мястото, че лесно да може да се премине към полагането на новите плочки. Извозваме отпадъците от ремонта.

sabarqne_sgradi-150x150Събаряне на сгради и постройки

Събарянето на сгради изисква наличието на голям набор от кранове и тежки машини, които да направят събарянето лесно и бързо. Е ние от къртичисти.com разполагаме с всички нужни средства за да съборим вашата сграда или постройка. Може да използваме както тежка техника така и прецизна работа на ръка. Това зависи от вашите изисквания и дали искате частично или цялостно събаряне. Дали имаме достъп до мястото и дали няма да създадем опасност за околните постройки. Това се преценя от нашите инженери, които заедно с вас ще начертаят най-безопасният и изгоден за вас план за събарянето на елементите. Може просто да желаете да премахнете няколко стени и да запазите останалата част на сградата това не е проблем за нас.

5-те най-често срещани къртачески услуги

Вероятно на много хора къртаческите услуги им звучат като нещо елементарно и дори не подозират колко много разновидности от тях се срещат. В тази статия ще споменем накратко кои са най-популярните пет вида къртачески услуги, които всяка професионална фирма би следвало да предлага.

  1. Къртене на бетон, замазка и тухла

Една от най-често използваните и същевременно най-сложните къртачески услуги. Принципно тя е разделена според типа повърхност, който се кърти – тухла, бетон или замазка. В по-голямата част от случаите обектите са над земята и това прави задачата още по-трудна. Професионалните фирми използват специално оборудване и екипировка, за да се справят успешно с къртене на такива конструкции.

  1. Демонтиране на конструкции от метал и дърво

Цялостното демонтиране на конструкция също спада към къртаческите услуги. Те започват да стават все по-използвани заради нарастването на популярността на временните конструкции и особено на металните сгради. Металните или съответно дървените постройки се разглобяват внимателно, за да могат отново да се издигнат при нужда. Понякога се налага и изрязване със специална техника или демонтаж на специфични части като тръби, щрангове и други подобни.

  1. Къртене на отвори за врати и прозорци

Това е една от тези дейности, която всъщност не разрушава, а създава. Дори може да се каже, че изисква определени инженерни познания, заради спецификата си. Отвори за врати и прозорци се изграждат не само при строителството на нова сграда, а и при вече построени такива. Най-вече това се случва при разширяване на офис и складови помещения, понякога и при преустройство на жилищни сгради.

  1. Къртене на таракот и фаянс

Фаянсът и теракотът често се налага да бъдат изкъртени от бани, коридори тераси, както и промишлени помещения. Използва се електрически къртач, в по лекия си вариант с разширен секач. Жизненоважно при извършването на тази дейност е да не се прекалява със силата и скоростта на работа. Къртенето и съответно залепването на плочки си е „пипкава работа“ и е редно да се извършва с повишено внимание и концентрация.

  1. Пробиване на дупки в тухла, бетон и панел

Дупките, които се пробиват в тези повърхности, се отбелязват с Ф и число, като достигат обикновено до Ф85. Професионалистите се стараят да пробият отворите с минимално и дори без никакво напукване, вибрации и шум. Освен кръгли се пробиват и хоризонтални и вертикални отвори с диамантени боркорони.

Всяка от тези дейности, разбира се, може да се раздели на други подразновидности. Освен тези пет най-популярни услуги, се предлагат и други като например събаряне на стени, опасни козирки и плочи, демонтиране на дюшемета и паркети, къртене на мозайка и много други.

Голямото разнообразие от къртачески услуги безспорно е голямо предимство за един бизнес, но все пак от съществено значение си остава качественото им извършване и доколко фирмата е специализирана във всяка от тях.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС