Почистване на мазета, складове, гаражи и др.

почистване-на-мазеПролетно почистване на мезето или гаража вече няма да е кошмар за Вас. Ние ви предлагаме бързо и безболезнено решени. Идваме сортираме подреждаме нужните неща и извозваме всички ненужни остатъци до сметището вместо вас. Почистването на мазето може да ви отнеме няколко дни нашата професионална бригада, ще се справи за няколко часа и то на ниски и достъпни цени. Предлагаме професионална помощ, която знае как да спазва тишина при нужда и кога е позволено и кога не да се извършва ремонтна дейност.

Почистване на тавани и тавански помощения

Почистване на тавана независимо на колко недостъпно място са. Нашите професионалисти имат дългогдишен оптит в бранша и няма задача, която не могат да решат. Всеки човек с времето претрупва тавана си от ненужни вещи и отпадъци. Ние сме насреща за да съберем всичко и да го извозим до сътоветните за това места. А вие може просто да се наслаждавате на свободното си време докато ние не изметем и последната прашинка след почисването на вашият таван или таванско помещение.

Почистване на строителни площадки

Всеки голям или малък ремонт е съпроводен от отделянето на голямо количество отпадъци. Ние разполагаме голям набор от автопарк с – камиони, бусове, самосвали, контейнери с всякаква големина. Можем да извозим отпадъците с едно телефонно обаждане от ваша страна. Оставете мръсната и тежка работа на нас това е фасулска задача за нашите професионалисти. Ние извозваме всичко до регламентирани до това места за да ви спестим главоболя и глоби.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС