Къртене на баня в София, Цени

преди-къртенеЗнаете ли, че банята е едно от най-често ремонтираните помещения у дома? Влагата, естествено, е основният виновник за това, тъй като причинява мухъл, напуквания и други вреди върху повърхностите. Освен това понякога просто ни омръзват старите захабени плочки или искаме изцяло да променим облика на помещението, в което се грижим за собствената си хигиена и трябва да се чувстваме възможно най-комфортно.

Без значение дали става дума за малка козметична промяна или цялостен ремонт на банята, в повечето случаи има нужда от сериозно къртене. Все нещо трябва да се изкърти – старите плочки, мазилката, замазката, фаянса или пък старите мивки, тоалетни чинии и вани. Изобщо, къртенето в банята си е трудоемък и сложен процес, за който ви предлагаме професионална помощ на ниска цена.

Не ви съветваме да опитвате сами да свършите цялата работа, ако не разполагате с необходимите умения и познания. Рисковете, които поемате по този начин, са много по-високи от простото нарушаване на естетическия вид на помещението. Възможно е да нанесете сериозни вреди върху канализацията и водопроводната инсталация, които биха могли да доведат дори и до електрически сривове. При погрешен подход към къртенето най-вероятно ще си създадете тройно повече работа и многократно по-високи разходи, за да отстраните причинените вреди.

Ние ви предлагаме напълно комплексно къртене на баня, включващо всички важни етапи, без които ремонтът не може да бъде извършен качествено и безопасно. Ще започнем с предварителен оглед, така че да сме наясно с всички специфични детайли на помещението. Внимателно ще подготвим банята за ремонт, особено ако става въпрос за подмяна на тръби и водопроводни инсталации.

Извършваме същинското къртене със собствена техника и инструменти, така че да бъде приключено възможно най-бързо и ефикасно. Нашите професионални майстори притежават богат опит в къртенето на всякакъв вид плочки и мазилки в банята. Бихме могли и да подготвим повърхността за новите плочки, както и да ги поставим саморъчно.

Можете да ни се доверите и при нужда от смяна на всякакъв вид компоненти в банята. Бързо и сръчно ще демонтираме мивката, сифона или тоалетната, а при ваше желание ще поставим и техните нови заместители. Не се колебайте да се обърнете към нас и за по-сериозни дейности като изкъртване на стара тръбна инсталация и облицовка.

Разбира се, като приключим, ще се постараем да почистим всички отпадъци и мръсотии след себе си. Така след ремонта ще заварите банята точно във вида, в който сте си я представяли.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС