Къртене на бетон и бетонни конструкции

Къртене на бетон и бетонни конструкции

Къртене на бетон – извършваме услугата къртене на конкурентни цени и предлагаме високо качество на извършваните услуги. Много домакинства в днешно време имат нужда да пригодят терасите си към кухните за да увеличат помещението. Но това е последвано от нуждата на къртене на под прозореца. Тази услуга е широко разпространена в днешно време. Ние ви предлагаме професионална помощ в такъв момент. Работим с ударно пробивни машини произведени от водещи световни компании. Ако изпитвате съмнения относно това дали да изкъртите под прозореца за да слеете помещение с терасата ви не се колебайте, тази стена не е носеща и няма проблем да го направите. Нашите професионалисти не биха допуснали да направите нещо което би застрашило цялостта на вашият апартамент. Разбира се може да си се наложи и да слеете две помещения или стаи. Това също не е проблем ние с лекота къртим стени от бетон или тухли. Правим го бързо и възможно най-тихо за да избегнем максимално неудобството, което се със задава на съседите Ви. Работим и на големи строителни обекти, където често се случва да се промени дадена конструкция и да се наложи да се премахнат бетонни стени или бетонни конструкции. Това също не е проблем за нас. Работим както с машини така и с чукове, ако това се наложи. Можем да свършим нещо с размах и сила но може да бъдем и много внимателни, ако ситуацията го изисква.

След извършването на всички операции по къртенето на под прозорци, стени, тухли и други бетонни конструкции може да ви предложим и услугата да почистим всички образували се отпадъци на работния обект. Да ги натоварим в чували и да ги извозим.

Цените при къртене на бетон варират, но в общия случай са около 100-300 лв. на квадратен метър. За по-точна цена и отстъпки, моля звънете на телефони 0877 80 21 22. Ако се възползвате от пакетна услуга, отстъпката на къртенето, почистването и извозването може да излезе дори с 50% отстъпка!

За пакетните ни цени вижте тук!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС