Къртене на бетон в София, Цени

karti-chisti-izvozva-sofia8

Тишо Строй е вашият най-правилен избор, когато ви трябва къртене на бетон в София. Нашите сръчни и бързи професионалисти разполагат с огромен опит в къртаческите услуги и по-специално в къртенето на бетон. Изправяли сме се пред какво ли не и резултатът винаги е един и същ – качествено свършена работа за отрицателно време с минимални нива на шум и замърсяване. Ако точно това търсите и вие, обадете ни се на 0893 94 04 22 и заявете къртене на бетон сега.

Напълно наясно сме колко трудоемко и сложно е къртенето на бетон, особено ако човек не разполага с нужните технически средства. Тази дейност, обаче, е задължителна при почти всички видове ремонти и няма как да бъде пропусната. Налага се да бъде изкъртено известно количество бетон при ремонт на тераса, създаване на отвори за врати и прозорци, преустройство на стени. Все непосилна работа за повечето любители на „направи си сам“.

Ние от Тишо Строй сме насреща да ви помогнем в преобразяването на дома ви и доближаването му до идеалните ви представи за уютно жилище. Знаем точно какво и как трябва да направим, за да се получи желаният резултат по най-ефикасния начин. Нашите специалисти също така с удоволствие ще ви помогнат и със съвети и консултации, свързани с къртенето на бетон, така че да вземете най-правилното решение за своето жилище.

Обърнете се към нас и когато става въпрос за кърти бенон за офис или индустриално помещение. При подобен ремонт количеството бетон за къртене е още по-голямо, а в много случаи и доста по-трудно за извършване. Благодарение на своите умения и опит, както и на съвременната техника, която използват работниците в нашите бригади, ремонтът преминава бързо и безпроблемно. Ударно-пробивните машини, които използваме, са от най-висок клас и се отличават с изключително висока производителност и сравнително ниски децибели. В някои специфични случаи се налага къртенето на бетона да се извърши по-прецизно и внимателно. Способни сме да се адаптираме към тези ситуации и да работим ръчно с чукове и подобни инструменти.

Майсторите в Тишо Строй са се сблъсквали с всякакви видове ремонти и с лекота биха могли да се справят и с най-мащабните дейности. Не се колебайте да се свържете с нас, когато се налага да бъдат изкъртени или съборени големи бетонни конструкции и стени. Работили сме и на малки, и на големи обекти и ще изберем най-правилния подход спрямо вашите специфични нужди и изисквания.

Цената на услугата „къртене на бетон“ може да варира в зависимост от факторите, които характеризират ремонта. Влияние оказват площта на бетонната повърхност, обемът и видът на стените за къртене, както и здравината на бетона. При всички случаи можете да бъдете сигурни, че цената на нашите услуги ще бъде възможно най-изгодна, особено с оглед високото качество на работата ни. Не забравяйте и колко много лично време и усилия спестявате, доверявайки се на нас за кърти чисти извозва.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС