Къртене на комин в София

Потърсете ни за най-ниска цена на телефон 0893 94 04 22 още сега!

karti-komin-sofiaКамината е едно удобство, което внася уют през зимните месеци и красив интериор през цялата година. Какво ни е нужно освен камината и комина, през който ще излиза пушека?

Трябва ни и подходящ специалист, който е наясно със всички тънкости около избиране, монтиране и тн. Понякога обича къртенето на комина се оказва истинско предизвикателство, за това не разчитай,че ще се справите с него сами.

Какво трябва да ни е известно при къртенето на комин в София и поставянето на камина?

Ако сте взели решение да си поставите камина в дома и имате вече комин, обърнете се към професионалист, който да направи необходимите измервания и да каже, къде ще е най-подходящото място за поставяне. Все пак камината освен топлина има и изграждаща интериора роля.

Специалист по къртене и с какво може да бъде полезен

Той проверява проходимостта на комина и прави преценка за годността, конструкцията и плътността на стените вътре в комина. Повечето фирми предлагат специалист, който определя материалите и изготвя офертата. От вас се изисква да знаете каква точно визия бихте искали и къде да бъде самата камина.

Къртене на комини в София

Когато се кърти комин, внимателно трябва да се спазват инструкциите на специалиста. След този първоначален оглед, за който споменахме, на собственика се предлага цялостната оферта. Тя най-често включва къртенето, чистенето и извозването на отпадъците. Последното е с най-голяма полза за собственика на жилището, защото му спестява разчистването след това. А и битовите отпадъци не се извозват от сметопочистващите фирми и трябва сами да разрешите и този проблем.
Трябва да спазвате много стриктно всички инструкции за експлоатация на камина с водна риза. Това включва разпалване и горивна работа. Хубаво е цялото семейство да разгледа и опциите за гасене или за аварийно спиране. Предпочетете фирма, която предлага гаранция и поддръжка. Комина също трябва профилактично да се почиства. Защото голяма част от проблемите с камините идват от задръстени комини. Спестете си тези главоболия и преглеждайте периодично проходимостта му.

В случай,че търсите наистина качествено къртене на комин, което ще ви е по джоба, нашият екип е на среща!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС