Къртене на кухня в София

Потърсете ни за най-ниска цена на телефон 0893 94 04 22 още сега!

къртене на бетонИдва момент, в който всяко едно домакинство се нуждае от освежаване и преустройство и това начинание най-често започва от кухнята. Кухнята е поставена като най-важното помещение за пълна строителна промяна.

За да се достигне успешно до тази цел, нашият екип трябва да изнесе всички възможни електроуреди, шкафове, да изкърти кухненската мивка, всички настилки и плочки, често и поне една стена за да се освободи достатъчно място за един просторен и нов терен, който ще бъде по-модерно обзаведен. Кухнята и до ден днешен заема главна роля в съзнанието на повечето хора. Ето защо ние се отнасяме с особено внимание към ремонтирането й.

Ние притежаваме нужните възможности, за да направим вашата кухня едно по-красиво и приветливо помещение. Можем да направим разширение и разчистване към балкона или вътрешно помещение, така че да я модернизираме максимално според вашите индивидуални предпочитания и нужди.

Кухнята е помещението, в което прекарваме голяма част от времето, когато сме у дома.

Това обикновено е мястото, където цялото семейство се събира за да се храни и където всяка една домакиня приготви своите невероятни специалитети. Обаче има и един недостатък, който не можем да не споменем-в кухнята редовно се събират повече от 80% от битовите отпадъци, неприятната мазнина от изпаренията при готвене по плочките и тавана, лепкави мръсни петна по ъглите, микробите, плесените и други подобни.. Точно тези неща карат всяко домакинство да поставя помещението като най-главен приоритет за своя ремонт и драстична жилищна промяна.А един ремонт на кухнята, без да се обърнете към услугата чистене и извозване е невъзможен за изпълнение. Не се заемайте с тази дейност сами, защото ефекта няма да никак желан и това може да ви създаде двойни разходи!

Съгласна сте,нали? Или още сте напълно убедени, че притежавате всички умения, способности и опит, а и пособия, инструменти и техника, за да се справите с тази мисия изцяло сами? Самонадеяното отношение и инатът са лош съветник, ето защо искрено ви препоръчваме да се възползвате от всички плюсове на услугата „кърти, чисти, извозва“ за вашата кухня. Ние ще подходим с внимание, индивидуална насока и професионализъм за да да е успешно ремонтирането на това важно помещение!

Не бъдете наивни и не се колебайте, а поръчайте пакет за къртене, чистене и извозване на кухня при каквито и да е планове за реконструкция – събаряне на стена, освежаване на мазилката, изкъртване на цели елементи от стаята или пълна смяна на вградената кухня.

Доверете се на качеството и професионализма ни, а ние ще ви отворим пътя към уютното, модерното и красиво кухненско помещение!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС