Къртене на мозайка в София, Цени

Изключително много помещения и сгради се нуждаят от основна подмяна на подовата си настилка или стенната повърхност. Обикновено става въпрос за отдавна построени сгради, чиито повърхности са изградени от принципно изключително здрав, но вече захабен и недобре изглеждащ материал. Такъв е случаят както в големи сгради като болници, администрации, складове и производствени цехове, така и в жилищни къщи, апартаменти и кооперации. Почти всички сгради, построени преди няколко десетилетия, имат подове и стени, изградени от стара и вече непрактична мозайка, която трябва да се замени.

За да бъде изцяло подменена настилката с по-нова, най-напред е нужно да се изкърти мозайката или замазката. Вкъщи подобно нещо се прави най-често в коридора, банята и общите стълбища. Разбира се, понякога се налага да се смени подовата или стенната настилка във всекидевната, спалнята или кухнята. Особена необходимост от това възниква при наличието на твърде стари балатуми, паркети и друг вид повърхности. За да ги заменим с по-модерни интериорни решения, първо ще трябва да се справим с изкъртването на старата мозайка или замазка.

Тези покрития са много специфични и устойчиви и е почти невъзможно да бъдат премахнати без професионална помощ и техника. Ние можем да ви предложим най-добрата оферта за качествено къртене на мозайка и замазка с професионална техника и инструменти. Ще се справим с абсолютно всеки вид повърхност, както и с разнообразните проблеми, които биха могли да възникнат по време на ремонта. Гарантираме ви, че ще свършим работата перфектно, така че повърхността да е подготвена за полагането на новата настилка.

Притежаваме най-добрата техника и най-способните майстори, за да се справим дори и с най-големите предизвикателства в къртенето на мозайки и замазки. Тесните помещения не представляват никакъв проблем, нито пък твърде специфичните повърхности. Разполагаме и със специални инструменти, благодарение на които ще премахнем изключително голям обем мозайка и замазка за отрицателно време.

Избирайки нашите услуги, ще се справите със старата замазка и мозайка, без да извършвате абсолютно никакви лични усилия. Няма нужда дори да почиствате след ремонта – ще се погрижим да съберем и превозим строителните отпадъци до съответните места. Разбира се, у вас остава възможността да контролирате и насочвате процеса по къртене, така че работата да бъде свършена по желания от вас начин.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС