Къртене на стени в София

karti-chisti-izvozva-sofia9Безупречно къртене на стени от Тишо Строй!

Не се колебайте и осъществете плановете, които имате за своето жилище! Заявете къртене на стени от Тишо Строй, за да превърнем мечтите ви в реалност. От вас се иска само да ни разкажете накратко какво искате да се случи, кои стени да бъдат изкъртени и премахнати и как да изглежда помещението след това. Ние ще материализираме вашите планове и, докато се усетите, домът ви вече ще бъде преобразен. Къртенето на стени е една от дейностите, в които сме най-добри, а майсторите ни разполагат с най-сериозен опит. Можете да сте сигурни, че, възползвайки се от нашите услуги, ще получите висококачествен и бърз ремонт.

Каква е тайната за успеха ни в къртенето на стени?

Простичко е – стараем се напълно да разберем нуждите на всеки един клиент и заедно с него да измислим как да извършим ремонта. Когато знаем какво искаме да направим, винаги е по-лесно и възникват по-малко непредвидени ситуации. Затова планираме предварително всеки детайл и процес от нашата работа, съгласувайки го и с клиента. Почти винаги правим предварителни огледи на обекта, за да изготвим своя план на действие възможно най-добре. Стараем се добре да изучим всеки сантиметър от стената, която ще къртим, така че да свършим работата си колкото се може по-ефикасно, бързо и безпроблемно.

Естествено, най-силната характеристика на нашите бригади е опитът, който притежава всеки един от майсторите. Безброй са стените, които са рухнали пред ръцете на нашите работници и не съществува стена, която може да им се опълчи. Всеки наш работник притежава комплексни умения в областта на къртенето и ремонтите и е експерт в занаята. От полза е и професионалната техника, която използваме в работата си. С нея стените се къртят много по-бързо и ефикасно, със значително по-ниски нива на шум и на замърсяване.

Какви са цените при къртенето на стена?

Нашата бригада работи индивидуално спрямо всеки клиент и изготвяме тарифа за къртене на стена спрямо характеристиките на обекта и изискванията на клиента. Основният фактор за определяне на стойността на услугата е площта за къртене и видът и здравината на стената. Най-важен е материалът, от който е изградена – бетон, тухла или друго. Предварителните консултации преди къртенето са изключително ползотворни за изготвянето на конкретна оферта. Като цяло цените варират около тези, публикувани тук.

Обадете ни се на 00893 94 04 22, за да получите своята индивидуална оферта! Не се колебайте да разширите помещенията вкъщи или в офиса или просто да бутнете стара ненужна стена. Оставете битката със стените на нас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС