Къртене на теракота и фаянс в София

Потърсете ни за най-ниска цена на телефон 0894 2222 15 още сега!

Може би едно от наистина най-големите предизвикателства, които ще ви се изпречат на пътя, когато решите да правите ремонт у дома е къртенето и то не къде да е, а на фаянса и теракота.

Всичко зависи от изискванията ви, но къртенето на фаянса и теракота може да бъде доста по-трудна задача отколкото някога сте си представяли. Това ще се случи, ако имате намерение и желание да използвате отново старите плочки. Ако бихте искали точно това нещо, ще трябва да се въоръжите със специални инструменти, както и специални умения, за да успеете да се справите със задачата, тъй като да успеете да запазите здрави и невредими плочките, които трябва да изкъртите е доста трудно. Най-добре ще бъде, ако използвате специална фирма предлагаща такива услуги от типа „Кърти, чисти, извозва“, която ще свърши тази работа без проблем. В статията ще може да прочетете как би преминало и в двата случая – със или без запазване на плочките и осъществено от фирма.

Ако сте решили да използвате отново старите плочки от която и да е стая в дома си, къртенето ще бъде доста по-бавно отколкото при другия вариант-когато плочките не са нужни и не трябва да се пазят. За да се запазят плочките непокътнати и здрави, за да могат да се използват пак, свалянето им трябва да се извърши със специални инструменти за това. С тях ще бъдат премахнати фугите и цимента от плочките. Понякога обаче не е възможно да се отстранят плочките без наранявания, колкото и майсторите да са добри и инструментите да са им отлични. Затова повикайте специалист преди да предприемете каквато и да е стъпка. Той може да прецени дали ще има възможност плочките да се махнат без да се счупят.
Ако сте решили да не използвате старите плочки, къртенето ще стане много бързо и лесно. Няма да е нужно да сте внимателни, защото старите плочки ще се изхвърлят.

Нашият екип от професиналисти използва професионални машини за къртене и резултатите са повече от успешни. След като приключим с къртенето, ние почистваме всички строителни отпадъци и ви спестяваме време и усилия.

Възползвайте се от тази услуга още сега и ще останете изключително доволни!

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС