Ние събаряме къщи, сгради и всякакви постройки! Бързо, лесно, професионално! Позвънете още днес!

karti-chisti-izvozva-sofia5Събарянето на сгради е изключително специфична дейност и следва да се извършва единствено от специалисти с опит в тази сфера. В никакъв случай не трябва да си помисляте да го правите сами без нужното оборудване, екипировка, знания и разрешения, дори и да чувствате, че ще бъде лесно да се справите.

За тази цел си има прекалено богат избор от фирми – както „кърти, чисти и извозва“, така и фирми, специализирани в разрушаването на сгради. В зависимост от обекта, който трябва да бъде разрушен, ще имате нужда от различен тип фирма. Ако изберете такава от вида „кърти, чисти и извозва“, то внимателно проучете опита й със събаряне на сгради, за да сте сигурни, че ще постигнете позитивен резултат.

От първостепенна важност е техниката, която се използва. Нужни са поне багер и така наречената стрела за разрушаване. Повечето фирми използват в допълнение и хидравлични чукове, щипки и други подобни инструменти за по-голяма ефективност и скорост. Като използвате такива услуги, проверете дали изпълнителят разполага и със собствен самосвал, който да извози отпадъците накрая.

Друго нещо, на което трябва да се обърне внимание, е спецификата на сградата. Различните й части, помещения, строителни материали изискват различен подход при събарянето и съответно различна техника. Ще ви бъдат нужни специалисти за разрушаване на покриви, стени от бетон и тухла, железни конструкции, демонтаж и други. Внимателно подберете фирма, която ще може да се справи със специфичната сграда.

Как ще изглежда теренът след приключване на работата също не е за пренебрегване. За да е качествено едн събаряне, то трябва да е до кота 0, тоест напълно разрушена сграда до земята. Бъдете сигурни и че фирмата ще се погрижи за почистването и извозването на строителните отпадъци.

Цената е един от най-сложните елементи за дефиниране при този вид услуги. Не бързайте да избирате най-евтината алтернатива, тъй като тя може да не предлага някои от гореизброените характеристики. Също така опитът и имиджът на фирмата са от огромно значение. Доверете й се, ако намирате много позитивни отзиви за работата й – дори и да ви се вижда малко по-скъпо в началото.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС