Къртене на мазилка в София – Най-добри цени

Потърсете ни за най-ниска цена на телефон 0894 2222 15 още сега!

къртене на мазилкаДоста често, качественото ремонтиране на апартамент или къща неизбежно води до къртене на мазилка и замазка. Без да бъде предприето това важно строително действие, много трудно ще можем да обновим както трябва желаният имот. Трябва да сме наясно и че къртенето на мазилка и замазка е крайно специфичен процес и с него трябва да се заемат професионалисти. Не ви съветваме сами да стартирате подобно начинание, защото няма да завърши успешно.

В България, а и в други Европейски държави, изрядната поддръжка на сградите не е сред най-важните неща за собствениците им, което е доста сериозен пропуск. Ето защо, много често ни се случва да видим стари, зле изглеждащи и олющени мазилки както и напълно занемарени фасади. Поддръжката на мазилката е от изключително важно значение както за живеещите в дадена сграда, така и за онези, които са просто случайни минувачи. Тя гарантира тяхната безопасност и комфорт и това не бива да се пренебрегва. Когато мазилката е прекалено стара винаги се налага да бъде възможно най-скоро подменена.

Без тази важна стъпка, не можем да говорим за стойностно обновяване на жилището ви а няма човек, който би искал да живее в къща или апартамент ремонтирани „през пръсти“. На лице са и случаи, когато мазилките не са направени както трябва, още при строежа на жилището,но най-често проблемите с тях възникват заради климатичните условия. Промените в температурата и силната влага са едни от ключовите причини за роненето на мазилката.

Когато се наложи да се подмени некачествената и напукана външна или вътрешна мазилка на сграда, е много важно да се вземе под внимание нейната структура и въз основа на това да се приложи индивидуален строителен подход, който да гарантира отличен краен резултат. Ако мазилката от външната страна на строителния обект има нужда от подмяна, за целта се използват скелета или вишки, за да се изкърти ненужния материл възможно най-скоро.

При къртене на стените от вътрешната страна, ситуацията изисква повече време и труд и съответно цената за услугата е по-висока.
Коефициента на трудност е 1,5 сравнение с коефициента изчислен при демонтаж на фасади, който достига до 2,3.

Вторият етап на работа е поставянето на окачен таван или пък чисто ново измазване.

Пред определеният строителен обект се разполага специален бус или малък камион, чрез който трябва да се извозят строителните отпадъци до нужните за това места.

Така вие ще сте напълно спокойни и няма да се тревожите за извършването на тази доста тежка задача.

Процесът, който протича по време на къртенето на замазката е подобен. Той отново трябва да бъде извършен от отлични строителни специалисти, които са снабдени с най-добрата техника за тази цел. Нашата основна мисия е да приключим с къртенето и извозването възможно най-скоро, за да предоставим на вас- нашите клиенти да стартирате успешно своя по-нататъшен ремонт. Важно е да сте наясно и с факта, че ще направим всичко възможно да работим в часовете от деня, когато няма опасност да притесним съседите ви, а вие ще получите перфектно обслужване.

Нашият екип няма да ви разочарова и подведе и ще ви зарадва с бързина,точност, коректност и достъпни цени като ще се погрижим да не оставим никакви строителни отпадъци от извършените строителни услуги.

Доверете ни се! Ние сме тук, за да ви предоставим най-качествените и достъпни услуги в системата „Кърти Чисти Извозва„!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС