Къртене на тухли в София на най-добри цени

Потърсете ни за най-ниска цена за къртене на тухли на телефон 0894 2222 15 още сега!

Тишо Строй ЕООД предлага професионално къртене на тухли в София и региона. Вече повече от 25 години ние сме лидери в професионалното къртене и извозване на тухли в София. Разполагаме със специализирана тежка техника за разбиване и къртене на всички видове тухли и можем да го направим бързо, лесно и най-вече на най-добра цена! Предлагаме цялостна услуга за кърти, чисти и извозва тухли в София.

Защо да изберете Тишо Строй ЕООД за къртене на тухли?

Ние сме сериозен и сплотен екип от дългогодишни професионалисти в разбиването на тухли, огради, керемиди и цялостно събаряне на сгради. През годините сме инвестирали хиляди левове в техника, за да можем да разбием всеки вид тухла, без значение къде се намира и колко добре е укрепена. Разбиването на тухли е една от основните къртачни услуги, предлагани от нашата фирма, като освен в къртене на тухли, ние сме специализирани в цялостния процес на „Кърти Чисти Извозва“ – къртене на бетон, къртене на баня, къртене на стени, къртене на плочки и цялостни услуги за извозване на строителни отпадъци.

Имам ли нужда от фирма за къртене на тухли ?

За качественото разбиване на тухли, определено трябва да се обърнете към специализирана фирма. Разбиването става със специални машини, а последващото извозване на тухли и строителни отпадъци изисква камион или бус. Не си губете времето, а се свържете с нас. Ние ще изкъртим старите тухли, след това внимателно ще почистим и накрая ще извозим всички боклук. Прегледайте нашите цени за кърти, чисти и извозва и ще се убедите, че работим на изключително ниски цени, а качеството на работа е отлично.

Колко време отнема разбиването на тухли ?

За да Ви ориентираме за колко време ще бъде извършен процесът на къртене на тухли, свържете се с нас, за да ни обясните за какво точно става въпрос и каква е ориентировъчната квадратура на тухлите. Ние ще Ви направим оферта и ще изберем подходящ за Вас ден и час за къртенето на тухли.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за кърти, чисти и извозва.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС